Ikkunasta katsottuna puiden latvat heittelehtii tuulessa ja sateessa niin, että tuonne ulos jos uskaltautuisi, lähtisi varmaan melko pian tuulen mukaan. Kerrankin sellainen päivä, että malttaa istua sisällä. Anteeksi blogin viimeaikainen hiljaisuus..! Jos en ole ollut nenä kirjassa, aika on mennyt kevään istutusten ja luonnonyrttien parissa. Kevään kurssit on nyt kuitenkin kunnialla suoritettu, nyt pidän vähän vapaata ennenkuin alan pohdiskella kandidaatintutkielmaa.. Ja kevään yrttejäkin olen ihan kivasti kerännyt (koivun hiirenkovia, maitohorsmaa, kuusenkerkkiä), pitäisi vielä vain ehtiä kokeilemaan kuusenkerkillä tätä yrttitarhan simareseptiä.


Kesäkuu ei ole vielä puolessakaan ja olen ehtinyt syömään "omasta maasta" tilliä, ruohosipulia ja raparperia. Parvekkeella on puolimetrisiä tarhapavun alkuja ja kesäkurpitsaa odottamassa avomaalle eli viljelypalstalle siirtoa.. Muutenkin viljelyksillä on tosi lupaavaa viherrystä näkyvissä.

 

Tässä parvekkeen pikkuruiset salaatintaimet paistattelevat päivää tillinlehtien katveessa..

Tekijänoikeudet pidätetään! 

 

Tänä keväänä on kyllä tapahtunut ihmeellisiä asioita. Ihmiset sekoaa ihastuksesta, toivonsa menettäneet löytävät toisensa ja vannoutunut ikisinkkukin rakastuu.

..Ja minun luokseni muutti eräs ihana mies! …Hän toi mukanaan tuulisähköä, ison kirjahyllyllisen haastavaa ja kiehtovaa kirjallisuutta, kierrätyskeskuksesta ostetun pyykkikoneen, paljon korviani miellyttävää musiikkia, ruokakaappiimme kaikenlaista reilua ja luomua.. Hänen tavaroidensa seasta löytyi muunmuassa myös aika symppis ja hellyttävä tuunaus: Seinäkello, jonka pohja oli tehty vanhasta CD-levystä. Oli muuten Hurriganesien levy. Eräs ihana mies on ajatteleva ja kyseenalaistava, välittävä ja ymmärtävä ja hän silittää minua nukkuessaankin..


Olen selvinnyt siitä kevään motivaatiopulasta ja ajatuskaaoksesta, nyt on taas mukavaa opiskella ja työn alla on paljon ideoita ja tuunauksia, joten enköhän palaa taas pian tänne kirjoittelemaan.

Aurinkoa!