Kylläpä on taas aika vierinyt ja edellisestä postauksesta on suunnilleen pieni ikuisuus.Nolostunut Taisin luvata viimeksi, että esittelen kierrätyslangasta neulottuja juttuja, joten tässä ensimmäinen työ. Pelastusarmeijalta löytyi käsin neulottu kaulahuivi (1,60€). Huivi oli tylsä suora pötkylä, joten purin sen. Sain isot kerät kahta keltaisen eri sävyä. Halusin nopeasti hartiahuivin, joten käytin salomoninsolmuja. Niihin löytyy hyvä ohje esim. youtubesta. (Must on kyllä hienoa, että ihmiset laittaa käsityöohjeita nettiin kaikkien saataville. Oikeesti yks netin parhaita puolia.:) 

1253639535_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ei ois tietenkään pitäny kayttää salamaa peiliä vasten.:I No, vähän suuntaa taas näkyy. Salomoninsolmut on nopeahko tekniikka, tämä huivi valmistui melkein yhdellä istumalla.. Tuossa kuvan alareunassa tuo puinen häkkyrä on äitiltä lainaksi saatu kehikko, jolla voi tehdä tuollaisia kukkia. Tekniikka toimii hyvin esmes paperinarulla, mutta kivoja minusta tuli tuolla langallakin. Liimasin kuumaliimalla tuon pienemmän kukan (tehty pienemmällä kehikolla) rintaneulapohjalle. Voin käyttää kukkaa vaikka solkena huivin kanssa. Koetan laittaa myöhemmin parempia kuvia..! 

Niin, tuossa kuvassa näkyy myös oikealla Lilylolosta tilaamani mineraalimeikkipurkit ja niiden laittamiseen tarkoitettu kabukihuisku. Tänään tipahtivat postiluukusta ja oli kyllä tosi iloinen yllätys, että meikit toimivat niin hyvin!!! Tilasin siis erilaisia jauhemaisia "puutereita", yksi puuteri peittää virheitä, toinen käy vähän niinkuin pohjameikkinä, kolmannessa on enemmän sävyä ja neljäs on korostamiseen tarkoitettu. Sitten vaan fiiliksen mukaan laittaa kasvoille.Hymy Meikkaaminen oli melkein yhtä helppoa kuin tavallisillakin, mutta tulos on niin luonnollisen näköinen! Ihan kuin ei meikkiä ollenkaan.. Ehkä juhlavampaa meikkiä varten pitää tilata vielä jokin tummempi sävy.. Tosiaan, kun aloin käydä taas joka päivä lipastolla ja käyttää enemmän meikkiä, ihoni meni ihan kamalaan kuntoon. Ajattelin nyt kokeilla noita mineraalimeikkejä, josko ihoni alkaisi (niin kuin monesti olen kuullut luvatun) voida paremmin. Ja onhan mineraalimeikit toki käsittääkseni ihmis- ja ympäristöystävällisempiä.. Lisää mineraalimeikeistä esimerkiksi täällä. Tuolta Ei nukuta -blogista sain tosi hyviä vinkkejä. Palaan taas piakkoin (toivottavasti:). Toivon lämpöä ja väriä syksyyn teille arvoisat lukijat.Hymy