Kevät etenee, vaikka jotenkin matelemalla. Nokiset lumikinokset pysyttelevät sitkeästi tienvarsilla ja kevään opiskelujen määrä ei tunnu vähenevän millään. Jotain sentään tapahtuu. Kanditutkielmani valmistumisen myötä valmistui myös tämä vihreä shaali.

Ensin suunnittelin salomoninsolmuilla tehtyjä kukkia, mutta ne eivät sopineet näin paksulle langalle. Tein huivin virkkaamalla Novitan ohjeen mukaan, kiva ja nopea työ. Huivista tuli aika iso ja näyttäväkin, harteilla hapsut ulottuvat polviin saakka. Tuo lanka on peräisin kirppiskaulahuivista. Joku oli neulonut vain suoran pötkön, eikä lanka vihreän värisävyineen päässyt lainkaan oikeuksiinsa.

Kevään kylvöt eivät ole ihan onnistuneet. Monet siemenet eivät ole jostain syystä itäneet enkä tiedä mitä teen väärin. Esikasvatettavat kasvit pitäisi saada nyt nopeasti itämään, että ne ehtivät kasvaa tarpeeksi ennen ulos siirtämistä.. Kuivasin viime syksynä palstalta herneitä ja härkäpapuja syötävien versojen idättämistä varten. Sain ensimmäisessä kokeilussa peräti yhden herneen itämään. No, myönnän että tätä tarkoituksta varten en raaskinut ottaa kuin huonokuntoisimpia herneitä ja papuja. Mutta tänään laitan uuden satsin itämään, katsotaan tapahtuuko mitään. Noh, ainakin auringosta innostuneet chilit tekevät jo innokkaasti hedelmää!

Rentouttavaa viikonlopun jatkoa.