On niin innovatiivinen olo ja pää pursuaa kaikenlaisia ideoita. Kaikkia ei edes ehdi sen kummemmin työstää tai kirjoittaa ylös, kun ne ovat vielä muistissa saati sitten tehdä jotain ideoiden toteuttamisen suhteen. No, jospa ajatukset taas pikkuhiljaa jalostuisivat. ..Toivottavasti edes sellaiset opintoja edistävät ajatukset.:I Piipahdin eräänä päivänä ohimennen kierrätyskeskuksessa pitkästä aikaa. Mukaan lähti suihkuverhon koukkuja (tarpeeseen:), ilmoitustaulu (ehkä lisää kierrätystaidetta luvassa:), pieniä vaatekappaleita (terkkuja shoppailuseuralle ;) ja pari lankakerää (alkuperäisissä vyyhdeissään). En ole ihan varma, mutta langat olivat kai Novitan Teddyä. Toinen kerä oli mehevän oranssia ja sain sitä päivän mittaan kutoa ja purkaa kunnes siitä muotoutui korsetintapainen toppi, jota pystyy käyttämään myös koristehamosena toisen hameen päällä. Niin ja toki pitää olla jotain alla myös yläosana käytettäessä. No, ainakin ihmisten ilmoilla. Kuvassa toppi laitettu mustan paidan päälle selvennyksen vuoksi.

Tein suorakulmion muotoisen kappaleen käspaikan ohjeesta sovellettua verkkoneuletta (taisi olla 35 silmukkaa). Tein mallineuletta langankierto ja kaksi oikein yhteen, kuten käspaikan ohjeessakin, mutta uuden kierroksen alussa en neulonut aluksi yhtä silmukkaa oikein vaan aloitin heti langankierrolla. Kerroksen lopetin kyllä aina yhdellä oikein neulotulla silmukalla kuten käspaikassakin. Kuitenkin tällä menetelmällä sain jotenkin enemmän itseäni miellyttävää neuletta. Ei tullut liian verkkomaista lopputulosta. Korsetin kiristämiseen virkkasin lopusta langasta nauhan, johon pujottelin - en edes muista mistä alun perin olevia – kivan oranssisia puuhelmiä. Lämmittävä, joskin ehkä hieman huvittava asuste.

Tein muutama päivä sitten myös vihdoin lisää huulirasvaa. Pienen tuoksukaupan ohjeella, kuulemma pitäisi olla hyvin säilyvää. Vaikka eipä strömsön ohjeella tehdyn suklaahuulirasvankaan säilymisessä ollut mitään vikaa. Se taisi riittää noin vuoden. Anyway, tässä huulirasvassa ei ole kuin mehiläisvahaa, jojobaöljyä ja luomukaakaovoita. Kaakaovoi värjäsi seoksen vaaleanruskeaksi, mutta huulirasva ei kuitenkaan sävytä huulia. Ajattelin tätä käyttää myös kynsinauhavoiteena ja tarvittaessa hyvin kuiville ihoalueille. Ohjeella tuli aika iso annos voidetta. Suklaahuulirasva kyllä maistui kivemmalle.

Toissapäivänä käytiin poimimassa nokkosia, joista eilen tein aivan huippuhyvää nokkos-kukkakaalikastiketta hesarin ohjeella. Ohje oli hieman epäselvä, käytin itse 2dl tehosekoittimella hienonnettua ryöpättyä nokkosta. Voiko mikään mennä pieleen jos aineksina on nokkosta, kukkakaalia, sulatejuustoa ja kermaa? No ei minun mielestä ainakaan. Asetellaan lautaselle vielä parvekkeelta löytyviä terveellisiä koristeita ja nautiskellaan auringon ja uusien pottujen kera.

 

Jos nyt  tosiaan on muotia kaikki eko, reilu, luomu ja hidas elämäntapa, niin koen olevani, kerrankin :D, todella muodikas. 

..Toivotan teille rentouttavaa ja ihanan taianomasta juhannusta arvoisat lukijat.