Näyttää siltä, että mulla menee vähän kausittain kierrätysmateriaalien käyttö. Viimeaikoina olen tehnyt paljon juttuja kierrätyskuteesta, viimeisimpänä allaolevan korin.. Viimevuoden puolella yhteen aikaan tuli esim. käytettyä paljon vanhoja tapetinpalasia materiaalina.. Ehkä tuunaukset riippuu aika paljon saatavilla olevasta materiaalista. Noh, tässä kuitenkin "kudekori":

Sillä on kahvatkin. Mittakaavaa antamassa kierrätyskeskuksesta ostetut tuikkukynttilät. Korin voi tehdä vaikka käspaikan ohjeiden avulla (tässä linkissä maton ohje). Itse aloitin virkkaamalla mattoa, sitten lakkasin vain lisäämästä silmukoita ja korin reunat alkoivat muotoutua ylöspäin.. Korista tuli tosi tukeva: kuteen paksuus oli miltei 5cm, koukku nro 10 ja virkkasin muutenkin tiivistä käsialaa. Ja materiaalihan on vanha tuttu, kulunut lakana. Piilotin koriin makuuhuoneessa olevan johtokasan. Ehkä pitäisi tehdä vielä korille kansi..

Varoitus, seuraavana on luvassa mainostusta!  Hyppää tämän kappaleen yli, jos haluat välttyä tuolta ah niin alitajuntaamme salakavalasti vaikuttavalta asialta. Siis, sain kaverilta ehkä vuoden parhaan ostosvinkin. Hän esitteli OBH Nordican nypynpoistajan! Olin niin vakuuttunut laitteen toimivuudesta, että tilasin itsellenikin laitteen netanttilasta, kun hintakaan ei ollut päätähuimaava (n. 10 €). Oon kuullut, että noita löytyisi myös esim. prismasta. Nyt olen ihan innoissani denypyttänyt vaatteitani. Esim. kaksi vuosia vanhaa isoa ja raskasta suosikkineuletakkiani (joita en viimeaikoina ole nyppyisyyden vuoksi kehdannut käyttää kuin kotona) ovat taas kuin uudet, jee!  Talviturkit on siis nyt huollettu talven varalle, vielä pitäisi villakangashameista yms. poistaa nypyt. Vakuudeksi laitan vielä tähän kuvan neuletakin hihasta ennen ja jälkeen nypyttämisen!

Heh, kierrättäjän suosikkityökalu. Nyt voin ostella kirppikseltä nyppyisempiäkin vaatteita uudistettavaksi.

..Huomenna on vuoden pisin päivä, juhannus lähestyy, nautitaan valoisien kesäöitten taiasta!