Juu, nyt ku on tästä talavesta selevitty, pittääki alakaa jo valamistautua seuraavaan. Noo, ei nyt sentään. Tuli vaan sellanen fiilis, että vanha villapaita (aitoa supernyppyyntyvää akryyliä!) joutaa viimein tuunattavaksi. Se sai uuden elämän vielä säärystiminä ja kaulurina.

Kaupan akryylipaidoissa on se hyvä puoli, että ne eivät helpolla purkaudu. Näissäkin vain suunnilleen siksakilla ompelin leikkauskohdat. 

Talven varalle tuli tehtyä vielä "kissankorvapipo" ja sen kanssa sopiva pienehkö huivi salomoninsolmuilla. 

Pipossa oleva kukkakehikolla tehty koriste ei oikein taida näkyä kuvassa. Niin, sanon tuota kissankorvapipoksi. Kerran kun minulla oli lenkillä vastaavan mallinen pipo, pari iloista teinityttöä pyöräili vastaan. Kun toinen tytöistä ohitti minut ja piponi, hän huudahti: "kissa!"  Olishan tuota paljon paikkailtavaa ja uudistettavaa talven jäljiltä. Pitäisi oikeastaan mennä jonnekin isoon kirppishalliin ajan kanssa ostoksille, ainakin "uuden" talvitakin tarvitsisin. Toinen talvitakkini on 7-vuotias ja toinen tietääkseni jotain kolmekymppinen. Ihan nättejä takkeja, lämmittävyydessä vaan olisi toivomisen varaa. Ja voi sitä paikkailtavien villasukkien ja lapasten määrää, ei tuu aika pitkäksi kesän mökki-iltoina!