Ilahtuneena tästä keltaisesta huivista saamastani kivasta palautteesta, päätin tehdä samalla tekniikalla (salomonin solmut) arkisemman ja vielä lämpimämmän version.

Tuon ruskean langan ostin vuosia sitten kirpparilta ja silloin se näytti olevan vielä alkuperäisessä vyyhdissään ja käyttämätön. Kudoin langasta ensin sellasen aika erikoisen "mahanlämmittimen", jonkin ajan kuluttua purin sen ja langasta tuli pipo ja kaulahuivi. Alkutalvesta modifioin piposta enemmän omannäköisen ja huivin purin ja käytin tuohon uuteen huiviin. Nyt arvelisin, että lanka pysyy nykyisissä käyttötarkoituksissaan, tykkään lopputuloksista ja ne tuntuu omilta.:) Purettuna lanka meni tosi kiharaksi ja se toimii kivasti, koska kiharaisen langan ansiosta huiviin tuli lisää lämmittävää tilavuutta. ..En ookaan tätä alkusyksystä neulottua huivia näyttänyt teille:

Tuo on ihan pelkkänä oikeana neuleena kudottu pötkö, mutta lämmittää niiiiin ihanasti vetoisissa luentosaleissa. Ja oikeastaan tykkään miltä se näyttää harteilla, vähän sellainen viittamainen, liehuu kivasti liikkuessa. Jotenkin korostaa liikkeitä.:? Tuo lanka oli ennen nykyistä käyttötarkoitustaan bolero, johon kyllästyin parin käytön jälkeen. Käykö teille näin, että teette langasta ensin vaikka mitä ennenkuin sen paras olomuoto löytyy?

Torstaina oli tosi vaikea tentti, mutta kirjoitin mielestäni ihan hyviä vastauksia. En sitten tiedä kelpaavatko ne tentin tarkastajalle. Ja oikea totuus on varmaan ihan erilainen kuin mun tai tarkastajan, tai oikeaa totuutta ei ole olemassakaan. Tänään mulla on pitkästä aikaa vapaapäivä. Ja vielä sellainen vapaa, etten ole ihan rättiväsynyt. Oon katsellut kun ulkona leijailee isoja lumihiutaleita, maannut peiton alla ja lukenut ja kirjoittanut, kuunnellut musiikkia, syönyt karkkia ja pähkinöitä, lukenut huolestuneena uutisia maanjäristyksestä.. Nyt voisin alkaa vaikka vähän siivoileen ja hennaileen hiuksia, edellisestä värjäyksestä näkyy olevan kuukausi.. Maanantaina on maaliskuun ensimmäinen päivä! Kohta on kevät, aurinko pysyttelee aina vaan pitempään taivaalla, linnut tulevat lämpimien tuulten mukana ja sydämeni iloitsee!