Lähti muuten ensimmäisessä pesussa pois se viimepostauksen hiusväri, ei taida olla kovin pysyvää sorttia nämä kasvivärit.Päättämätön No, ehkä kokeilen sitä kahvihuuhtelua, viimeistään kun alkaa syksyllä näkyä hiuksissa tummemmat juuret.

Ollaan lähdössä ylihuomenna mökille. Siellä olis luvassa viinimarjojen poimintaa ja mehunkeittoa. Ehkä vähän sienestämistä ja kalastamistakin.. Löysin askartelumateriaalien joukosta vaaleanpunaisen kuumavärinapin. Voisin kokeilla nuotion lämmössä isossa kattilassa värjäillä kankaita, pääsee oikeaan noita-akkatunnelmaan.Nauru Pitäis muuten opetella värjäämään kasveilla ja sienillä..

Mökille lähtee viimeviikolla virkkaamani matto:

1250502579_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Se on tehty samalla menetelmällä kuin aurinkomatto. Virkkuukoukun koko oli 10 ja puuvillakankaasta (esim. näistä verhoista ylijääneet tilkut) leikatun kuteen leveys noin sentin. Tuollainen matto on muuten yllättävän nopea virkata. Kun minulla oli kuteet jo valmiiksi leikattuna, virkkaamiseen meni vain kaksi iltaa. Tosin se kuteen leikkaaminen onkin aika kova homma, pitäs ehkä koittaa sitä saumurin terällä leikkaamista..Hymy