Jotenkin vaikuttaisi siltä, että minulla on ideat loppumassa bloggausaiheiden suhteen.Päättämätön Mitä enemmän kulutan aikaa opiskeluihin, sitä vähemmän saan hyviä kierrätys-, ekoilu-, terveys- ym. ideoita.. Mutta niinhän se menee, aivoni eivät saa tarpeeksi lepoa/ aikaa ja se heikentää luovuutta.. (Tässä taas yksi syy miksi liiallinen työntekeminen on järjetöntä luovuutta vaativissa ammateissa.:) Kun opiskelut taas ensiviikolla pyörähtävät täysipäiväisesti käyntiin, minulla ei ole edes kovin paljoa aikaa käsitöille. Minua huolestuttaa, että en ehdi kirjoittamaan tänne blogiin enää kovin usein.. Ehkä minun täytyy alkaa kirjoittamaan opiskelun edetessä syntyvistä ideoista. Saa nähdä..

Oli muuten taas aivan mahtava reissu! Matkalla mökille piipahdimme vanhempieni luona. Äiti napsautti hiuksistani auringon kuivattamat latvat pois. Löysin vanhempien varastosta n. 15 (?) vuotta vanhat Suomessa valmistetut mokkasaappat, jotka ovat nyt taas muodikkaat. Olin ihan riemuissani, on tavaroiden hamstraamisessa tosiaan hyvätkin puolensa.Hymy Vanhat vintit on joskus täynnä aarteita.. Mökillä poimittiin viinimarjoja ja keitettiin mehua, syötiin mahantäydeltä villivadelmia yms. Keräsin pienen määrän katajanmarjojakin. Laitoin ne kuivumaan jääkaapin yläpuolella olevaan kaappiin. Katajanmarjoja voi käyttää vaikkapa riistan maustamiseen. Katajanmarjojen käytössä täytyy muistaa esimerkiksi se, että niitä ei saa käyttää paljoa yhtäjaksoisesti ja suositeltu päiväannoskin taisi olla maksimissaan 4 marjaa (tai käpyjähän nuo katajanmarjat oikeasti ovat:).

Vielä tunnelmakuva mökiltä. Olimme lähdössä veneilemään peilityynelle lahdelle, mutta aikeitamme viivästytti lumoava pieni lepakko, joka liiteli veneemme ympäri monta kertaa. Auringonlasku oli näyttävä ja vastakkaiselle puolelle taivaanrantaan alkoi syttyä jo ensimmäiset tähdet.

1251124955_img-d41d8cd98f00b204e9800998e