Kylläpä väsyttää! Olin eilen häissä ja meni myöhään tanssiessa ja juhliessa. Tänään kävin jo äänestämässä ja paljon muuta en taida jaksaa tehdäkään.Nolostunut Häihin en meinannut ensin löytää mitään kivaa asukokonaisuutta. Oli niin viluinen keli, että kesäisimmät hepeneet ei tulleet kysymykseen (satoi rakeita jne:). Luovuutta käyttämällä yhdistelin sitten äidin vanhan hameen, kirpparilta ostetun vaaleankeltaisen pitsikoristellun paidan ja Nellun vanhan neuletakin. Neuletakki ja hame olivat mustat ja niissä sattui olemaan samantapainen röyhelöreunus-teema.. Kaapista löytyi vielä sopiva koristevyö ja tanssimiseen sopivat korkkarit. Kirkosta juhlapaikkaan siirryttäessä tuli kyllä vähän orpo olo, kun katselin muiden naisten muotiluomuksia, mutta tanssilattialla asuni oli oikein käytännöllinen.Silmänisku Tällaisen vihertäjän silmissä erityisen hyviä puolia häissä oli vieraiden kannalta kätevä sijainti (ei pitkiä automatkoja jne), mustikanvarvut osana hääkimppua ja kuusenhavut ruokapöytien koristeena (ei leikkokukkia:).

Huh, ei oikein ajatuskaan tunnu kulkevan tänään. Ai niin! Kokeilin eilen keittiössä maitohorsmaa. Sitä kannattaa kerätä nyt, sillä nuoria lehtiä voi käyttää sellaisenaan salaatissa ja nuoria versoja parsan tapaan keitettynä. Myöhemmin kesällä ennen kukkimista kannattaa lehtiä kerätä, hiestää ja kuivata teetä varten (yrttitarha.com). En tosiaan aiemmin ole maitohorsmaa kokeillutkaan. Lehdet maistuivat tottumattoman suussa vähän erikoisilta. Nuoret versot kuumensin nopsaan öljyssä ja keitin muutaman minuutin soijalla maustetussa vedessä. Maku oli ihan ok, vähän tosiaan kuin olisi parsaa syönyt. En silti tiedä, maitohorsma taitaa vaatia minulla vähän totuttelua. Ehkä pidän siitä enemmän teenä. Maku on kuulemma kuin mustassa teessä.

Annuliisan blogissa muuten näkyi olevan hyvä postaus shampoottomuudesta, vinkki vinkki.:) Mutta taidanpa nyt jatkaa laiskottelua. Ensiviikolla on blogissa varmaan hiljaisempaa, koska minun pitää lukea tenttiin..Otsan rypistys Siitä huolimatta, oikein kivaa viikkoa kaikille! Hymy