Kaikki villasukat on talven jäljiltä tassuteltu puhki ja korjauskoppaan, mutta muuten näyttää siltä, että talvesta on selvitty ehjin nahoin. Ja vaikka takatalvi vielä iskisikin, niin tiedämme että voiton päällä ollaan.Hymy Kävin eilen ostamassa monta pussillista siemeniä! Laitoin muutama viikko sitten chilin siemeniä itämään ja nyt innokkaimmissa kasvajissa on jo neljä lehteä.

Näistä hehkutuksista vaihdan puheenaiheen sitten niinkin arkisiin asioihin kuin roskiin.:I Olen nyt kuukauden seuraillut kahden hengen taloutemme sekajätteen määrää: kuukauden aikana sekajätettä tulee noin yksi (1!!) roskapussillinen. Voiko tästä enää vähentää? Kotikaupungissani Oulussa kierrätys on minun mielestäni järjestetty oikein mallikkaasti ja kätevästi. Melkein kaikille materiaaleille löytyy oma kierrätysastiansa: muovi, paperi, pahvi, biojäte, metalli ja lasi. Mielikuvitusta käyttämällä voi keksiä sekajätteeseen meneville asioille uusia käyttötarkoituksia. Viinipullon korkeista voi tehdä taulunkehyksiä tms., pienet kangastilkut ja langanpätkät voi laittaa koristetyynyn täytteeksi ja erilaisia tyhjiä ruokapurkkeja voi käyttää vaikka idätysastioina näin kevään korvilla jne. Lueskelin tuossa muuten Oulun jätehuollon sivuilta, että "hyötyjätteiden määrä kasvoi voimakkaasti viime vuonna. Keräyspaperia, keräyskartonkia, pahvia, metallia, lasia ja muovia saatiin talteen Oulun Jätehuollon ekopisteistä ja muista vastaanottopisteistä viime vuonna ennätykselliset 6 800 tonnia. Kasvua edelliseen on 20 prosenttia." Hyvä juttu!

Minulla ei ole nyt kuvia mistään uusista väkerryksistä, mutta laitan vanhan kuvan:

Tuo peilipöytä löytyi viime syksynä ihan tuollaisenaan kierrätyskeskuksesta hintaan 40€, pöydällä oleva geishoilla ja viuhkoilla kuvioitu kankainen korurasia on myös kierrätyskeskuksesta, hinta huikeat 60 senttiä. Tuon peilin löysin roskakatoksesta (varmaankin jonkun vaihto-oppilaan jäljiltä). Maalasin sen valkoiseksi, kiinnitin reunaan teipillä led-valosarjan. Tuossa peilin päällä on vielä sukulaiselta käytettynä saatu metallipaljettihuivi. Eli tuollainen romanttinen nurkkaus löytyy meiltä.:D ..Mutta nyt ylös, ulos ja aurinkoon! Hymy